ONON Plusz

Helga Tünde

Sziasztok kedves régi, lelkes, és újonnan csatlakozó ONON-osok!


Az utóbbi időben megszaporodtak az ONON-on kívüli teendőim, így egyre kevesebb időm jutott a blogra. Nem akartam semmiképp elhanyagolni sem, ezért ezentúl nem egyedül fogom szerkeszteni az oldalt. Helga Tünde segít nekem ebben, akit az olasz estekről vagy a csevegő klub kapcsán már ismerhettek. Álljon itt egy rövid bemutatkozás róla, tőle: 
"Helga Tünde vagyok az ONON új „segéd-szerkesztője". Annával egy éve találkoztam először az olasz nyelv szeretete és nyelvtanfolyamok szervezése által. Mivel „privátban” a Study Skype nyelviskola alapítója vagyok és nem mellesleg olaszt tanítok magántanítványoknak is, remekül kiegészítjük egymást. 

Annával együtt dolgozunk azon, hogy tanítványaink a kitűnő online-leckék mellett a „csevegő csoportok” által skype-on, anyanyelvi tanárokkal is gyakorolhassák kiejtésüket, szókincsüket és beszéd készségüket. És sikerélményként programjainkon: az olasz esten, a toscanai nyelvtanfolyamon, vagy az Imperia-i családi nyelvtanfolyamon fel tudják használni és tovább is tudják fejleszteni ezt a tudást.

Szeretettel várunk továbbra is mindenkit, aki az olasz emberek, tájak, ételek és zenék szerelmese, vagy aki kezdőként szeretne belekóstolni ebbe a világba."


Én továbbra is napi szinten rendszeresen követni fogom az ONON-t, és én állítom össze a napi szavak, mondatok listáját, Tünde a szerkesztésben segít nekem, ami nem kis munka! 

Tünde olasz magánórákat is vállal, ha skype-os órák keretében szeretnéd elsajátítani az olaszt, vagy fejleszteni a beszédkészségedet, fordulj hozzá, és a fent felsorolt programokkal kapcsolatban is bátran érdeklődjél nála! A studyskype.csevegoklub@gmail.com 
email címen tudjod felvenni vele a kapcsolatot. 

Mindannyiótoknak további sikeres olaszozást és jó ONON-ozást kívánok! :)

Scsaurszki Anna - az ONON alapítója
2014. 01. 27.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése